responses

Ni kanske har märkt det. Att jag har tagit semester från min intelligens under helgerna.

Jag hade planer på att göra storslagen comeback typ idag, men alltså det är få saker som är så ångestframkallande som (att vara bakfull de två första dagarna på) ett nytt år så allt jag lyckas producera handlar om saker som, ja, äcklar mig, och inget blir längre än en fördömande inledande mening innan det kasseras. Det är löjligt att vara bitter (på modebloggande), finns det något som är så gjort? Eller jag vet inte, det kanske är i det stadiet där det är så gjort att det enda som faktiskt är gjort är att påstå att det är det.

Dessutom svider det fortfarande från artikeln om neonarcissism i Bon. Och jag tycker inte ens om Bon, papperskvalitén är motbjudande och även de gånger jag lyckas se bortom den blir jag besviken.

Men för all del, god fortsättning.

(Steven Meisel för italienska Vogue, precis ett år gammalt reportage. Jag tänker på den här utställningen.)

Comments

catharina
Posted on 3rd januari, 2008

gillar bilderna..

Ida
Posted on 4th januari, 2008

Ja men bakisbloggande det är grymt skoj vetja.. så mycket trevligt man kan komma på när hjärnan är tyngd av gårdagens dumheter..

Annika
Posted on 4th januari, 2008

Hahaha, jaaa, det var väl för väl?! Vad hemskt det hade varit om de nominerat min personliga skitblogg och inte din fullständigt fabulösa modeblogg! Jag önskar att jag inte blivit nominerad, det känns hemskt. Jag hatar att komma sist, men fattar ju att det inte är mer än rätt, och det skulle kännas väldigt fåniga att be folk att gå in och rösta på min blogg som ”Sveriges bästa modeblogg”! Jag ska rösta på dig varje dag.

sofia dahlén
Posted on 4th januari, 2008

catharina: me too

ida: alltså, inte för mig. Jag har alltid så jävla mycket ångest :)

annika: meh, hallå din blogg är fantastisk, och det vet du att jag tycker. Varje gång jag tar en bra bild vill jag dedikera den till dig för att du är en sån stor inspirationskälla (men jg gör det aldrig för jag känner mig så larvig). Jag är förbannat stolt över att du vill rösta på mig. Jag tänker nog också rösta på mig.

Leave your Comment